ru
ro
en
Tipar flexografic
Procesul de imprimare flexografică reprezintă un procedeu rotativ de imprimare, ce presupune utilizarea unui clișeu fotopolimeric.
Compania noastră vă propune servicii de imprimare flexografică din rolă în rolăde cea mai înaltă calitate.
Avantajele procesului de imprimare flexografică:
calitatea înaltă a imaginii;
timpul scurt de realizare a produsului;
posibilitate de realizare profitabila de lucrari cu tiraj mare, in timp foarte scurt;
ambalaj ecologic, deoarece se folosește vopsea pe bază de apă;
materia prima folosită este în rolă, nu în coală. În final se obțin imagini tipărite pe un suport în rolă, ceea ce face posibilă aplicarea cu dispozitive mecanice, chiar cu etichetatoare manuale, foarte accesibile ca preț;
clișeul comandat o singură dată poate fi utilizat pentru mii de tiraje;
se pot aplica imagini pînă la 6 culori cu o înaltă calitate a imprimării;
concentratele pe bază de apă sunt absolut ecologice, ca rezultat obțineți un produs 100 % ecologic;Compania Cartnord SRL execută imprimarea flexografică din rolă în rolă la maşină de tipar  italiană de 6 culori Bielloni, cu o lăţime maximă de 1200mm şi lungimea imprimării până la 840mm.
 
Pentru a coordona toate detaliile comenzii, vă rugăm să contactați managerii noștri, care vă vor asista la toate etapele pregătirii comenzi cum sunt elaborarea design-ului, realizarea clișeelor fotopolimerice și vă vor oferi alte recomandări pentru obținereaproduselor tipărite de înaltă calitate.

Puteți să plasați comanda sau să primiți consultații prin telefon 069169585 sau prin e-mail vitalii.maranciuc@cartnord.md
Reveniți la lista de servicii