ru
ro
en
Despre noi

Mai bine de 25 ani de activitate de succes

CARTNORD – este liderul pe piaţa Moldovei în importul şi distribuirea hârtiei, cartonului și confecţionarea  articolelor din hârtie şi carton. Marfa şi materia primă pentru vânzare se importă din Finlanda, Suedia, Germania, Italia, Polonia, Slovenia, Rusia, Serbia, Indonezia, China, România, Ucraina şi alte ţări.
 
Compania CARTNORD activeaza în patru domenii:
- Vânzari angro și cu amănuntul a hârtiei și cartonului poligrafic de la producătorii mondiali. Volumele de hârtie şi carton distribuite de noi ajung la 8 mii tone pe an.
- Producerea sacilor din hârtie în volum de 45 milioane bucăți pe an.
- Producerea cutiilor din carton ondulat în volum de 15 milioane m2 pe an.
- Producerea pungilor din hârtie în volum de 10 milioane bucăți anual.
 
Noi confecţionăm ambalaj de înaltă calitate, pe care îl comercializăm atât pe piaţa internă, cât şi în străinătate: Belgia, Azerbaidjan, România, Rusia, Ucraina, Bielorusia, etc.

♦ Pe parcursul anilor de activitate de nenumărate ori am primit titlul "Brandul anului".
♦ Începând cu anul 2012 compania CARTNORD este rezidentul №1 al Parcului industrial TRACOM.
♦ În 2014 noi am implementat sistemul de management al calităţii ISO 9001:2008, certificatul fiind emis de compania germană TUV-Rheinland. În 2017 sistemul a fost îmbunătăţit până la ISO 9001:2015.
♦ În 2014 am primit statutul de AEOF – agent economic autorizat.
♦ În 2019 a fost certificată FSC®-CoC – certificarea trasabilităţii produselor de origine forestieră şi a proiectelor legate de folosirea acestora, cod de licență C14796.

O parte importantă a strategiei noastre de afaceri constă în fabricația produselor într-un mediu de lucru sigur, care nu dăunează sănătății oamenilor și naturii, gestionării cu înțelepciune a resurselor naturale și permanentă îmbunătățire a indicilor ecologici.

Clienții noștri