ru
ro
en
Debobinarea hârtiei și tăiere în coli

Compania CARTNORD livrează hârtia în rulouri, o derulează şi o taie în coli la dimensiunile necesare. Derularea  rolei de hârtie constă în dezbobinarea de pe rolă şi tăierea ei în coli de mărimea specificată (de 50 la 140 cm)  pe maşina de taiere 2ЛР2.
 
Hârtia derulată se ambalează în topuri sau se aranjează pe palete. Hârtia se derulează la un echipament profesional, în conformitate cu standardele şi specificaţiile. Comanda se execută în conformitate cu dimensiunile cerute de client. Este de asemenea posibilă derularea rolelor de hârtie şi carton în dimensiunile nestandard.
 
Suntem bucuroşi să vă oferim servicii de derularea rolelor de hârtie ofset, cretată şi carton. Derularea de orice tip de hârtie (la alegerea clientului) se efectuează la o anumită dimensiune.
 
Noi putem derula hârtia diferită după destinaţie si format, calitativ şi în cel mai scurt timp.
 
În afara de serviciile de derulare hârtiei din role, puteţi comanda tăierea  în dimensiunile necesare (de la 10 la 125cm) la ghilotina БР-125 şi ambalarea ei ulterioară în topuri.
 
Noi sperăm că odată apelând la compania noastră, veţi rămâne clientul nostru, şi vom găsi la orice întrebare o soluţie reciproc avantajoasă.

Puteți să plasați comanda sau să primiți consultații prin telefon 022856163 sau prin e-mail roman.culbaba@cartnord.md

Reveniți la lista de servicii

Clienții noștri